fbpx
Vikend je za porodicu i prijatelje,

a naš brunch je idealno mesto za okupljanje i druženje.

Sažnajte više
VIKEND BRUNCH U TOPČIDERCU

Podelite slobodno vreme sa najmilijima, uz ukusne zalogaje u opuštajućoj atmosferi.

Uz dobar obrok, druženje je najlepše. Dođite između 12:00 do 17:00 i ispričajte se sa prijateljima, probajte sve naše specijalitete dok se vaši najmlađi zabavljaju na kreativnim radionicama sa profesionalnim animatorima koje organizujemo specijalno za sve vas koji imate decu – od 13 do 17h.

Brunch je na bazi bife stola gde na jednom mestu možete probati skoro sva jela iz naše ponude – i to uz neograničen pristup stolu, tako da ne morate da ponesete od svega po malo iz prvog puta – bife sto se dopunjava i ne sklanja do samog kraja brunch-a. Svo piće u toku brunch-a se plaća po utrošku.

Subotom i nedeljom od 12:00h do 17:00h

Vikend brunch

Zamislite da je ručak jedna simfonija a sva jela na meniju instrumenti koji harmonično sviraju. Harmoniju otvaraju delikatna predjela, supe i čorbe zagrevaju ritam, glavna jela vode u kulminaciju melodije slojevitim i snažnim ukusima a raznovsni dezerti su veliko finale koje svojim notama zatvaraju ovu muzičku numeru. Svako naše jelo u okviru vikend brunch ponude je jedno malo umetničko delo koje šef Dragiša Vojnović i njegov tim pripremaju sa velikim umećem.

Pored toga, za decu je u periodu ručka na raspolaganju naša igraonica Topčigrica čija upotreba je potpuno besplatna za naše goste. Neka svaki Vaš vikend bude ispunjen dobrim ukusima naše brunch ponude!

Održavanje brunch-a (12:00 – 17:00)

Cena: 1800 rsd (po osobi)
Deca od 3 do 10 godina: 650 rsd
Deca do 3 godine: besplatno

REZERVIŠITE VAŠE MESTO
Za naše najmlađe goste (4+)

Kreativna radionica

Za naše najmlađe goste, organizujemo kreativne radionice svakog vikenda. Radionice se održavaju u vreme ručka, svakog dana je druga tema tako da i ako nas posetite i u subotu i u nedelju, vaši mališani će uživati u raznovrsnom programu.

*Učešće na radionicama ulazi u cenu brunch-a i ne naplaćuje se posebno.
* Vreme održavanja igraonice (13:00 – 17:00 )

REZERVIŠITE VAŠE MESTO
Vodimo računa o

vašoj i našoj bezbednosti

Kao i uvek, Topčiderac brine da naši gosti uživaju u svakom trenutku provedenom kod nas, čak i kada su na snazi mere zbog pandemije virusa korona. Naše osoblje uvek nosi maske, stolovi su na bezbednoj udaljenosti i sredstva za dezinfekciju su na svakom stolu – sve da bi se naši gosti maksimalno opustili i uživali u trenucima koje provedu kod nas.

Ono što želimo da naglasimo

Vikend je rezervisan za porodicu i prijatelje – a idealno mesto za okupljanje i druženje je Vikend brunch u Topčidercu!

REZERVIŠITE VAŠE MESTO

Rezervacije:

Pošaljite nam upit i uskoro ćemo vas kontaktirati. Sva polja označena * (zvezdicom) moraju piti popunjena.

KONTAKT

Bulevar Vojvode Mišića 81b, Beograd, Srbija
T – +381 69 187 22 22
E – restoran@topciderac.rs

Ponedeljak : Ne radimo
Utorak – Nedelja : 09h – 20h

TRIPADVISOR

PRATITE NAS


X