Nezaboravni trenuci sreće i odrastanja za najmlađe,

ostvariće se u Topčidercu.

Sažnajte više
DEČIJI ROĐENDANI U TOPČIDERCU

Dečiji rođendani su uvek nešto posebno, kako za roditelje tako i za malog slavljenika – toga smo svesni i zato smo se potrudili da u Topčidercu obezbedimo stvarno poseban ugođaj za naše najmlađe!

U hladnijim mesecima kada je bašta zatvorena, nudimo opciju organizacije dečijih rođendana u prostoru restorana. U prostranom ambijentu Topčiderca, možete osmisliti najlepšu bajku za vaše najmlađe a mi ćemo vam pomoći da je ostvarite.

Imamo posebne opcije za hranu za najmlađe, pa se sve možete dogovoriti sa našim osobljem zaduženim za organizaciju proslava, kao i sa timom kuvara. Profesionalni animatori za decu su tu da ih na kreativan način zabave i pobrinu se da mame i tate takođe uživaju i malo se opuste. Gostima su na raspolaganju 6 toaleta, prostorija za presvlačenje beba i besplatan wi-fi internet.

DEČIJI ROĐENDANI U BAŠTI TOPČIDERCA

Zbog dečijeg osmeha pretvaramo se u veliku igraonicu u prirodi.

Deca su najveća radost sveta, a njihovi rođendani najlepša slavlja planete. Topčiderac je u svakom smislu svetski – po gostoprimljivosti, raznovrsnosti kuhinje, odnosu prema prirodi, kulturnom i istorijskom nasleđu i naslednicima. Zato je u našoj bašti dečiji rođendan poseban povod za igru, slavlje i radost.

Ono što želimo da naglasimo

Naše je zadovoljstvo ako se odlučite da rođendan vašeg deteta proslavite u ambijentu Topčiderca. O utiscima ćemo pustiti fotografije i video snimke da pričaju, kao i naši zadovoljni gosti.

POŠALJITE NAM UPIT

Rezervacije:

Pošaljite nam upit i uskoro ćemo vas kontaktirati. Sva polja označena * (zvezdicom) moraju piti popunjena.

KONTAKT

Bulevar Vojvode Mišića 81b, Beograd, Srbija
T – +381 69 187 22 22
E – restoran@topciderac.rs

Ponedeljak – Nedelja : 09h – 22h

TRIPADVISOR

PRATITE NAS