fbpx
Nezaboravni trenuci sreće i odrastanja za najmlađe,

ostvariće se u Topčidercu.

Sažnajte više
DEČIJI ROĐENDANI U TOPČIDERCU

Dečiji rođendani su uvek nešto posebno, kako za roditelje tako i za malog slavljenika – toga smo svesni i zato smo se potrudili da u Topčidercu obezbedimo stvarno poseban ugođaj za naše najmlađe!

Ni jedan doživljaj a ni rođendan ne bi bio potpun bez igre. Zato je tu Topčigrica – velika igraonica u prirodi koja podstiče kreativnost i razvijanje mašte ali i motoričkih veština.

Topčigrica je u suštini restoran u malom i posvećena je deci svih uzrasta, jer ima više sadržaja i opcija, zabavna je ali i potpuno bezbedna, jer je napravljena od materijala koji omogućavaju lako kretanje bez mogućnosti povređivanja, zato roditelji mogu bezbrižno da ostave svoje mališane u igri i slavlju, dok oni uživaju u restoranu. Sa našim osobljem možete se dogovoriti za najbolje opcije što se tiče hrane i pića, kao i svih vrsta animacije dece. Pobrinuli smo se i da vam je na raspolaganju 6 toaleta i prostor za presvlačenje beba.

Ono što želimo da naglasimo

Naše je zadovoljstvo ako se odlučite da rođendan vašeg deteta proslavite u ambijentu Topčiderca. O utiscima ćemo pustiti fotografije i video snimke da pričaju, kao i naši zadovoljni gosti.

PREUZMITE PONUDU
POŠALJITE NAM UPIT

Rezervacije:

Pošaljite nam upit i uskoro ćemo vas kontaktirati. Sva polja označena * (zvezdicom) moraju piti popunjena.

KONTAKT

Bulevar Vojvode Mišića 81b, Beograd, Srbija
T – +381 69 187 22 22
E – restoran@topciderac.rs

Ponedeljak – Nedelja : 09h – 00h

TRIPADVISOR

PRATITE NAS


X