Bajka o kojoj ste celoga života maštali,

ostvariće se u Topčidercu.

Sažnajte više
VENČANJA U TOPČIDERCU

Ako je romantično, ušuškano venčanje u luksuznom ambijentu ono o čemu ste oduvek maštali, onda ste na pravom mestu, jer Topčiderac je tu da vam ostvari sve snove koje ste sanjali za vaš specijalan dan!

Ambijent je ključna tačka za svako venčanje i odabir onog pravog osigurava da atmosfera bude baš onakva, kakvu ste zamislili. Topčiderac je tu zaista jedinstven po tom pitanju. Na samo 15 minuta od centra grada, na obodu najlepšeg beogradskog parka i sakriven od radoznalih pogleda, naš restoranski kompleks nudi neprevaziđen doživljaj od trenutka kada kročite u njega. Raskošna sala sa staklenim zidovima koju možete dekorisati po svojim zamislima, prostrana bašta sa pažljivo raspoređenom vegetacijom idealna je za venčanje u toplim mesecima a gostima je na raspolaganju i parking nadomak restorana.

Pored našeg tima kuvara i poslastičara, koji će u saradnji sa vama ostvariti sve vaše kulinarske želje za taj dan, na raspolaganju vam je i profesionalni planer venčanja koji će se pobrinuti da nemate nikakve brige na dan venčanja i da sve prođe po planu.

Ono što želimo da naglasimo

Mi ne uslovljavamo naše mladence obaveznim fotografom, dekoraterom niti planerom venčanja – mi vam možemo preporučiti stručnjake sa kojima sarađujemo, ali je apsolutno na vama to da li ćete odabrati da sarađujete sa njima. Mi čvrsto verujemo da je venčanje dan za koji sve sami birate, zato smo tu da pomognemo, ali je izbor uvek i isključivo na vama.

Naše je zadovoljstvo ako se odlučite da vaše venčanje proslavite u ambijentu Topčiderca. O utiscima ćemo pustiti fotografije i video snimke da pričaju, kao i naši zadovoljni mladenci. Mi ćemo zadržati privilegiju da ne otkrivamo njihove tajne.

PREUZMITE PONUDU
POŠALJITE NAM UPIT

Rezervacije:

Pošaljite nam upit i uskoro ćemo vas kontaktirati. Sva polja označena * (zvezdicom) moraju piti popunjena.

KONTAKT

Bulevar Vojvode Mišića 81b, Beograd, Srbija
T – +381 69 187 22 22
E – restoran@topciderac.rs

Ponedeljak – Nedelja : 09h – 22h

TRIPADVISOR

PRATITE NAS