Kada vam je potrebna besprekorna usluga u jedinstvenom ambijentu,

Topčiderac je tu za vas.

Sažnajte više
KORPORATIVNE PROSLAVE U TOPČIDERCU

Prezentacije, team building, proslave, sastanci. Za sve potrebe vašeg biznisa, stojimo na raspolaganju sa našim prostorom, gde je moguće organizovati sve vrste poslovnih i korporativnih događaja.

Proslave firmi, team building, poslovni sastanci i prezentacije – sve ovo je moguće organizovati u Topčidercu. Naš prostor ima kapacitet od 1000 stajaćih mesta ili 400-450 sedećih mesta a najčešće su potrebe korporativnih klijenata takve da se radi mešavina ta dva. Za stajaća mesta imamo elegantne barske stolove i stolice a za sedenje, pored klasičnih stolova imamo i separe opciju u lounge stilu, gde su na raspolaganju udobne fotelje. Posluženje je na bazi bife stola koji se u toku trajanja događaja dopunjuje. Restoran takođe obezbeđuje besplatan parking sa 170 mesta za naše posetioce.

Korporativne proslave u Topčidercu

Besprekorna usluga u jedinstvenom ambijentu onda kada vam je važno. Javite nam se i izložite nam svoje potrebe a naš savetnik za korporativna dešavanja će vam pomoći i zajedno ćemo realizovati sve što je potrebno.

O uspehu naših prethodnih korporativnih događaja najbolje govore naše reference, koje Vas pozivamo da pogledate.

POŠALJITE NAM UPIT

Rezervacije:

Pošaljite nam upit i uskoro ćemo vas kontaktirati. Sva polja označena * (zvezdicom) moraju piti popunjena.

KONTAKT

Bulevar Vojvode Mišića 81b, Beograd, Srbija
T – +381 69 187 22 22
E – restoran@topciderac.rs

Ponedeljak – Nedelja : 09h – 22h

TRIPADVISOR

PRATITE NAS