fbpx
Topčiderac je mesto koje spaja

duh starog Beograda, prirodu i istoriju.

Sažnajte više
RESTORAN TOPČIDERAC

Topčiderac je više od restorana, to je oaza mira ušuškana u prirodi na samo 10 minuta od centra grada.

Restoranski kompleks Topčiderac je mesto koje spaja duh starog Beograda, prirodu i istoriju, sa modernim dizajnom, gastronomskim specijalitetima i premium uslugom. Ušuškan između najlepšeg beogradskog parka – Topčidera i nekadašnjeg kamenoloma ’Mašin majdan’ koji lokaciji daje monumentalan izgled, Topčiderac svoje goste ljubomorno čuva od pogleda i gradske vreve, mameći sve one koji vole miks tradicije, kvaliteta i savremenog.

Da bi ugođaj bio potpun, potrudili smo se da našim gostima obezbedimo širok dijapazon sadržaja za maksimalni užitak:

Topčiderac

Restoran

Dragulj celog kompleksa Topčiderac jeste restoran! Internacionalna kuhinja sa posebnim naglaskom na srpske, domaće specijalitete su delo ruku velikog tima kulinarskih majstora koje znate godinama unazad kroz restoran ’Mali vrabac’, vinoteku ’Skadarlija’ i hotel Le Petit Piaf’.

Vodimo se tradicijom da se oko stola za ručavanje uvek okupljala porodica, tu se ne konzumira samo hrana, tu se dele emocije, uživa u priči i smehu i grade dublje i čvršće veze. Zato je u svako jelo koje izlazi iz naše kuhinje utkana i ljubav prema kuvarskom zanatu, pored velike veštine i truda da svaki zalogaj bude savršen.

Topčiderac

Bašta

Sa ponosom se možemo pohvaliti jednom od najvećih i najlepših bašti Beograda. Pažljivim pejzažnim planiranjem, postigli smo savršeni balans između četinara, cveća i minijaturnih veštačkih jezera, uz zasade aromatičnog začinskog bilja koje pušta svoje arome, posebno u večernjim časovima.

Ni jedan doživljaj ne bi bio potpun bez igre. Zato je tu Topčigrica – velika igraonica u prirodi za naše najmlađe goste koja podstiče kreativnost i razvijanje mašte ali i motoričkih veština.

U hladu naše bašte možete uživati u svežini u toku celog dana, jer naša lokacija i vegetacija čak i u najtoplijim danima obezbeđuju prijatnu mikroklimu.

Topčiderac

Letnja pozornica

Kulturni biser posleratnog Beograda – Topčiderska pozornica, deo je restoranskog kompleksa Topčiderac i daje mu poseban šarm.

U toku letnjih meseci, pod vedrim nebom se održavaju brojne muzičke i pozorišne manifestacije koje mogu da prime do 1800 posetilaca.

Topčiderac

Parking

Da bi naši gosti bezbrižno boravili kod nas, obezbedili smo preko 200 parking mesta nadomak restorana.

Dobrodošli u kuhinju Topčiderca.

Kuhinja restorana Topčiderac je mesto koje je zasluženo ušlo u sam vrh beogradskog kulinarskog sveta. Unikatni potpis šefa kuhinje Dragiše Vojnovića i njegovog tima kuvara nadaleko je prepoznatljiv po internacionalnim specijalitetima, ali se na našem a-la-carte meniju nalaze i jedinstvena srpska jela poput peglanog praseta, paprike sa tartufima i štrudle od jabuka su ta koja daju dušu našoj hrani. Pored dobrog ukusa, naše porcije će vas i zasititi jer ne verujemo u koncept lepe hrane u oskudnim količinama.

Šef kuhinje

Dragiša Vojnović

Šef kuhinje restorana Topčiderac je Dragiša Vojnović, koji ima 27 godina iskustva u ovom poslu širom sveta. Dragiša je kao šef kuhinje radio na svim meridijanima – od Belog Dvora u Beogradu, do Budve, Briona, Moskve, Sankt Peterburga i Španije. On uspešno vodi kuhinju Topčiderca i tim kuvara koji pod njegovom varjačom stvaraju pravu simfoniju ukusa čak i za najzahtevnija nepca – zadovoljni gosti na brojnim proslavama koje se organizujemo, a posebno na gala venčanjima – su najbolji pokazatelj toga.

Njegova parola je “Mi smo esencija Balkana a Balkan je svet u malom” i zato na našem internacionalnom meniju možete pronaći jela iz celog sveta, ali akcenat je uvek na domaćim specijalitetima. Dragiša je u Topčiderac doneo miris hleba ispod sača, peglano prase, papriku sa tartufima… a sa svojim timom stalno radi na novim i uzbudljivim jelima.

KONTAKT

Bulevar Vojvode Mišića 81b, Beograd, Srbija
T – +381 69 187 22 22
E – restoran@topciderac.rs

Ponedeljak : Ne radimo
Utorak – Nedelja : 09h – 20h

TRIPADVISOR

PRATITE NAS


X