fbpx
Bašta Topčiderca

Najlepša i najveća restoranska bašta Beograda.

Sažnajte više
BAŠTA TOPČIDERCA

Oaza mira ušuškana u prirodi na samo 10 minuta od centra grada.

Topčiderac bašta nosi titulu jedne od najlepših i najvećih restoranskih bašti Beograda. Stolovi su okruženi četinarima, cvećem, veštačkim jezercetom i aromatičnim začinskim biljem koje opojno miriše u sumrak a u toku letnjih vrućina pravi prijatnu hladovinu.

Zato je obrok u našoj bašti pravo uživanje, jer hrana je uvek boljeg ukusa kada se jede napolju! Za naše najmlađe goste pored dela za ručavanje smeštena je velika igraonica na otvorenom, tako da su vam vaši najmlađi uvek na oku.

Topčiderac

Bašta

Da bi Topčiderac bio istinska oaza mira, potrudili smo se da naša bašta bude uređena tako da sam boravak u njoj relaksira toliko da imate osećaj kao da ste boravili ceo vikend u prirodi. U hladu naše bašte možete uživati u svežini u toku celog dana, jer naša lokacija i vegetacija čak i u najtoplijim danima obezbeđuju prijatnu mikroklimu.

rezervišite vaše mesto
Topčiderac

Igraonica

Ni jedan doživljaj ne bi bio potpun bez igre. Zato je tu Topčigrica – velika igraonica u prirodi koja podstiče kreativnost i razvijanje mašte ali i motoričkih veština.

Topčigrica je u suštini restoran u malom i posvećena je deci svih uzrasta, jer ima više sadržaja i opcija, zabavna je ali i potpuno bezbedna, jer je napravljena od materijala koji omogućavaju lako kretanje bez mogućnosti povređivanja, zato roditelji mogu bezbrižno da ostave svoje mališane u igri i slavlju, dok oni uživaju u restoranu. Pobrinuli smo se i da vam je na raspolaganju 6 toaleta i prostor za presvlačenje beba.

rezervišite vaše mesto
Topčiderac

Doručak

Započnite dan na pravi način – uz kvalitetan obrok i sa pogledom na opuštajuću prirodu koja okružuje Topčiderac! Napunite se dobrom energijom uz našu selekcije prave domaće hrane poput uštipaka, prženica, gibanice ili izaberite laganiji start dana uz ovsenu kašu ili jaja.

Bilo da je u pitanju radni dan ili dobar start vikenda – neka Topčiderac bude Vaša prva stanica.

Saznajte više
Topčiderac

Vikend brunch

Uz dobar obrok, druženje je najlepše. Vikendom od 12:00 do 17:00 ispričajte se sa prijateljima, probajte sve naše specijalitete dok se vaši najmlađi zabavljaju na kreativnim radionicama sa profesionalnim animatorima koje organizujemo specijalno za sve vas koji imate decu – od 13 do 17h.

Brunch je na bazi bife stola gde na jednom mestu možete probati skoro sva jela iz naše ponude – i to uz neograničen pristup stolu, tako da ne morate da ponesete od svega po malo iz prvog puta – bife sto se dopunjava i ne sklanja do samog kraja brunch-a. 

Saznajte više
Vodimo računa o

vašoj i našoj bezbednosti

Kao i uvek, Topčiderac brine da naši gosti uživaju u svakom trenutku provedenom kod nas, čak i kada su na snazi mere zbog pandemije virusa korona. Naše osoblje uvek nosi maske, stolovi su na bezbednoj udaljenosti i sredstva za dezinfekciju su na svakom stolu – sve da bi se naši gosti maksimalno opustili i uživali u trenucima koje provedu kod nas.

Neka vaše nepce obiđe svet

uz ponudu internacionalnih specijaliteta koje smo pripremili za vas, naravno – sa akcentom na kulinarske bisere domaće kuhinje. Naravno uz sve što odaberete tu je i široki izbor pića, od kojih će naše stručno osoblje preporučiti najbolji dodatak jelu za koje se odlučite. Pored bezalkoholnih i toplih napitaka, naša pažljivo selektovana karta vina kao i druga alkoholna pića upotpuniće svaki Vaš obrok na savršen način.

Preuzmite jelovnik
Preuzmite vinsku kartu
Preuzmite kartu pića

Rezervacije:

Pošaljite nam upit i uskoro ćemo vas kontaktirati. Sva polja označena * (zvezdicom) moraju piti popunjena.

KONTAKT

Bulevar Vojvode Mišića 81b, Beograd, Srbija
T – +381 69 187 22 22
E – restoran@topciderac.rs

Ponedeljak : Ne radimo
Utorak – Nedelja : 09h – 20h

TRIPADVISOR

PRATITE NAS


X